Webdesignernes oscaruddelinger

Generate New York conference 2015 starter om 6 dage! For en ekstremt passioneret webdesigner, er dette for mig ligesom Oscaruddelingerne. Jeg har aldrig været af sted før og besluttede mig for at nu skulle altså være! Jeg har nogle venner i New York, som også skal af sted. De overtalte mig til at tage af sted, og donerede deres sofa til mig, under mit ophold.

Jeg kan desværre ikke prale af, at have r*ven fuld af penge. Jeg havde dog besluttet mig for at det ikke skulle sætte en stopper for hvad der nok bliver et af mine dyrebareste minder. Så jeg tog et SMS-lån via kvikautomaten.Som ny kunde, kan man åbenbart lån op til 3000 kr. og hvis man køber flybillet udenfor sæson er det ikke helt umuligt at komme af sted. Så det gjorde jeg, og jeg glæder helt vildt! Der er 3 ting, som står på min to-do list som du kan læse her.

1)      Se fantastiske talere

En af de ting jeg nok glæder mig allermest til, er at høre alle de begavede mennesker. Det er til Generate New York conference de bedste af de bedste deler deres guldkorn, med resten.

Udover de faste talere vil værterne Brad Frost og Mike Monteiro præsentere folk som, Anton Repponen, Dave Rupert, Irene Pereyra, Jon Setzen, Jonathan Snook, JoonYong Park, Joshua Davis, Kristopher Kowal, Lara Hogan, Netta Marshall, Pamela Pavliscak og Val Head.

2)      Opdag morgendagens nyeste trends

Talerne er alle utrolige erfarende i deres fag. Jeg glæder mig derfor til at høre hvad de arbejder på, og grubler over i år 2015. Generate New York er stedet du skal være, hvis du vil holde dig opdateret.

3)      Skab forretningsmuligheder

Det siges at det bedste ved Generate New York conference, er den uformelle kontakt du kan få med andre web designere. Hvem ved måske åbner dig nogle muligheder du aldrig havde drømt om.

Her kan du se lidt mere om Generate New York conference https://www.youtube.com/watch?v=UDu8tzqRf-E

(Visited 112 times, 1 visits today)