I dag er alle en web designer 0

Jeg vil faktisk vove at påstå, at webdesign er ved at blive populært! Måden vi ser tendensen vokse er via de sociale medier, som f.eks. Instagram og Tumblr.

Folk har endelig en platform, hvor de kan udtrykke sig selv online, med grafiske designs og layouts, som før i tiden jo kun var forbeholdt os “nørder” med store briller og overbid – i dag er det bare mainstream.

Det her er blevet en normalitet.

Det her er blevet en normalitet.

Hvis du havde spurgt mig for 10 år siden om, webdesign ville blive populært, havde jeg grint højlydt  og kåret dit udsagn som årets joke. Men nu er vi her…10 år senere… og det er pludselig blevet en given ting at kunne programmere (selvfølgelig stadig i de små) og designe, med det formål at kunne skabe en eller anden for for promovering.

Jeg synes det er utrolig sigende at kigge sig tilbage og pludselig være en del, af disse store samfundsændrende tendenser. Før i tiden vidste folk ikke rigtig hvad man skulle bruge web designere til – intet var jo online! I dag er det nærmest en nødvendighed, man ikke kan være foruden. I dag er du hægtet af, og folk vil højst sandsynligt kigge forarget på dig, hvis du ikke kender til det online samfund der findes  dag.

Hmmm… det sjovt at se, hvordan verden ændre sig – et skridt af gangen.

(Visited 117 times, 1 visits today)