Design – også i køkkenet 0

Som designer lægger jeg stor vægt på, at ting ser flotte ud. Det gælder ikke kun min hjemmeside, men også de ting jeg har derhjemme. Til mit køkken har jeg netop købt en https://www.kitchentime.dk/da/p/stavblender-mq725-sortStavblender MQ725 sort, den ser super godt ud, og så fungerer den bare helt optimalt. Det er et uundværligt stykke inventar i min bolig, for jeg elsker at lave smoothies, de friske farver og den friske smag gør mig frisk og i godt humør. Det er som om, at man bliver mere sund med det samme, at man har fået sig en smoothie. Det er et vitaminboost. Jeg finder inspiration til nye slags på nettet, jeg finder en god blog, og så prøver jeg mig frem ud fra deres anbefalinger, det giver næsten altid et godt resultat. Det er også noget, der kan give nogle flotte billeder, hvis du som jeg godt kan lide at tage billeder for eksempel til din blog. Prøv med forskellige opskrifter, og se hvad folk bedst kan lide. Hvad bliver mon din specialitet?

Lav flotte billeder til din blog

(Visited 1 times, 1 visits today)